ZICHT

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Venlo - Venlo
Toekomstig aanbod

Over dit project

Venlo, het ‘stedje van lol en plezeer’. Een wereldstad maar toch dorps, waar iedereen elkaar kent. Een stad met een rijke geschiedenis en het even rijke verenigingsleven. Daar wil je wonen. Maar dan wel op niveau. Een in het oog springend stadsicoon verrijkt binnenkort de skyline van Venlo. Met zijn schitterende ligging, spectaculaire architectuur, en luxueuze afwerking wordt het een exclusieve plek waar men kan genieten van rust en levendigheid in perfecte harmonie. ZICHT biedt in totaal 60 appartementen waaronder penthouses van ongekende schoonheid. Met zijn fenomenale uitzicht over de stad en de Maas wordt exclusief wonen in Venlo naar het hoogste niveau getild en krijgt het internationale allure. Het is een plek voor mensen met visie, die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving.

Voor wie overal ter wereld kan wonen, maar zich in Venlo het meeste thuis voelt.

Dát is ZICHT.

ZICHT ligt op de hoek waar je via de Maasbrug Venlo binnenkomt. Op de hoek van de Eindhovenseweg en de Prof. Gelissensingel gelegen tussen het stadskantoor en de Maas. De residentie is hierdoor uiterst gunstig gelegen, met goede verbindingen via de uitvalswegen naar de A-73/A-74/ en de A67. Door deze bijzondere locatie mag dit stadsicoon zich terecht bestempelen als dé ideale uitvalsbasis die past bij iedere levensstijl. Of uw voorkeur uitgaat naar een bezoekje aan het bruisende stadscentrum van Venlo of u liever in alle rust geniet van het uitzicht vanaf uw balkon of dakterras, wanneer u een appartement van ZICHT betrekt ligt de wereld aan uw voeten.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://zichtvenlo.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZICHT
Woningen
18 van 60 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Venlo.

Aanmelden