Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Specialisten

Meer Met Interieur onderscheidt zich met persoonlijke en doordachte aanpak

Het creëren van meerwaarde, daar draait het om bij Meer Met Interieur (MMI). “Bij ons is elk ontwerp maatwerk”, aldus projectmanager Dave Theunissen. “Alles is goed doordracht en uitgewerkt tot in de kleinste details. We kunnen dus ook ieder element beschrijven, onderbouwen en toelichten. Die gestructureerde aanpak zie je terug in onze ontwerpenMet deze kenmerken beschrijft hij de onderscheidende werkwijze van Meer Met Interieur. Een interieuradvies- en ontwerpbureau dat de zaken nét even anders aanpakt. “En dat komt over bij onze klanten”, merkt Dave.

MMI bestaat uit een team van professionele interieurontwerpers, die met een gezonde passie streven naar het maximaal haalbare bij elk project. “Dat is onze verantwoordelijkheid naar de klant”, vinden ze. “En dat begint al in het voortraject, bij het kennismakingsgesprek. De meeste mensen krijgen hooguit één à twee keer in hun leven te maken met een interieurarchitect. Het is een investering waarbij ze vaak niet kunnen overzien waarvoor ze precies betalen. Bovendien is het uiteindelijk alleen de voorbereiding; ze hebben dan nog geen kosten gemaakt voor de aanschaf van meubels en accessoires. Wij vinden dus dat we op voorhand – ruim vóór de offerte – duidelijk moeten maken wat onze toegevoegde waarde is.”

Doordacht advies

En die meerwaarde zit hem vooral in persoonlijk, deskundig en doordacht advies. In aandacht, in het luisteren en meedenken, en vervolgens in het getoonde vakmanschap: de kunst om de vergaarde informatie om te zetten in een interieurontwerp dat naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de klant. “We steken veel tijd in het creëren van een sterke vertrouwensband met onze opdrachtgevers én onze partners”, legt Dave uit. “We tonen oprechte belangstelling, luisteren aandachtig, leven ons in en onderzoeken hoe we uw wensen het beste kunnen vertalen in een stijlvol en functioneel ontwerp.”



MMI hanteert daarbij drie uitgangspunten: "We analyseren de mogelijkheden, benutten de aanwezige potentie en waarborgen de algehele functionaliteit. Nadat we de nodige informatie hebben verzameld, gaan we op basis van die afwegingen aan de slag. Dit leidt tot een geheel dat meer is dan alleen een fraai ontwerp; we halen het maximale eruit.”

Maatwerk als handtekening

Toch berust de onderscheidende aanpak van MMI niet op een herkenbare eigen interieurstijl. Dave: “We beperken ons niet tot bepaalde vormen, kleuren en designs, maar realiseren bij elke opdracht maatwerk. Qua stijl kan het dus alle kanten op. Het belangrijkst is dat het eindresultaat volledig overeenkomt met de wensen en behoeften van onze opdrachtgever. Dát is onze handtekening!”

Die handtekening zit ook in de balans van het ontwerp, licht Dave toe. “Tijdens onze gesprekken richten we ons op logica, effectiviteit en functionaliteit. We onderzoeken wat er werkelijk nodig is in het dagelijks leven van onze klanten. Hier zijn twee voorbeelden: 1) Als één van de opdrachtgevers regelmatig vroeger opstaat dan de ander, heeft dit invloed op de mate waarin de verbinding tussen de slaapkamer en walk-in closet open is. 2) Als onze opdrachtgevers 's ochtends structureel haast hebben, is een bar in de keuken wellicht praktisch, omdat het snel en gemakkelijk ontbijten mogelijk maakt. Zo komen we tot een ontwerp dat tot in detail is afgestemd op de specifieke wensen en behoeften. Dat bedoelen we met doordachte keuzes: niets in onze ontwerpen berust op toeval; alles heeft een plaats en een reden. Het moet zowel op esthetisch als op praktisch vlak helemaal kloppen.”

Complementair team

Het team van MMI kent een vergelijkbare onderlinge afstemming. Eigenaresse en interieurontwerper Sanne Drissen, die zes jaar geleden voor zichzelf begon, en haar collega Dionne op het Veld zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke interieuroplossingen die de kwaliteit van het dagelijkse leven verbeteren. Ze wenden hun creativiteit en technische vaardigheden aan om de ruimte te analyseren, te plannen en te decoreren. Projectmanager Dave Theunissen is betrokken bij de kennismaking, het offertetraject en de oplevering. Hij brengt bij elk project de randvoorwaarden in kaart, waarna de realisatie wordt overgedragen aan het ontwerpteam. Tijdens het traject blijft hij betrokken om verwachtingen te managen, de voortgang te bewaken en de projectplanning te beheren.

“Als team zijn we complementair, we vullen elkaar perfect aan”, stelt Dave. “Sanne en Dionne zijn gemáákt voor dit vak. Ze zijn creatief en technisch vaardig en volgen de trends en ontwikkelingen op de voet.”

Elk project start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aansluitend wordt bekeken welke ontwerper het beste bij de opdracht past. Een volledig interieuradvies bestaat uit vijf fases, die uitgebreid worden toegelicht op de website. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt afgestemd welke fases een klant nodig heeft, mede afhankelijk van diens budget.

 

Meer met interieur (MMI)
Kaldenkerkerweg 28, 5913 AE Venlo
T 077 781 0008
info@meermetinterieur.nl
www.meermetinterieur.nl